Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDALA SE ZA MILIJARDERA

FOTO Salma Hayek objavila nikad viđene fotografije s vjenčanja i pokazala prizore kao iz bajke

Foto: DPA/Pixsell
1/13
03.05.2024.
u 17:21

Poznata glumica se prije 15 godina udala za francuskog moćnika Françoisa-Henrija Pinaulta. Sada je povodom obljetnice vjenčanja objavila dosad neviđene fotografije.

Holivudska zvijezda Salma Hayek (57) ovih dana slavi 15. godišnjicu braka. Glumica se 2009. udala za francuskog biznismena Françoisa-Henrija Pinaulta, a povodom posebne obljetnice objavila je dosad neviđene prizore s vjenčanja na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 28 milijuna ljudi. 

- Nema riječi kojima bih objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada je ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji još niste, nemojte nikad odustati. Prisjećanje na jedan od najboljih dana u mom životu, napisala je atraktivna Meksikanka u opisu objave i priložila hashtag 'throwback thursday' u znak prisjećanja na posebne trenutke.

Na jednoj slici Salma se nalazi usred priprema za poseban dan, druga je snimljena u crno-bijelom koloru i na njoj možemo vidjeti dva različita primjerka vjenčanice dizajnera Nicolasa Ghesquièrea, koji je tada radio za Balenciagu, a danas obnaša funkciju kreativnog direktora u Louis Vuittonu. Vjenčanicu vrijednu gotovo pola milijuna dolara Hayek nosi na posljednjoj, ujedno i najdirljivijoj fotografiji na kojoj joj budući suprug stavlja prsten na ruku.

GALERIJA: Salma Hayek pokazala sijede i oduševila pratitelje, a na svoj se račun i našalila
1/13

Slika je u manje od 24 sata prikupila 537 tisuća lajkova, a 57-godišnjakinji su u komentarima podršku pružile glumice Jessica Alba, koja je napisala "Način na koji te gleda i kako ti njega gledaš" uz zaljubljene emotikone, i Viola Davis koja za objavu kaže da je savršena.  

Imućni par svake godine obilježava godišnjice, a zanimljivo je da je zvijezda filmova 'Od sumraka do zore' i 'Desperado' na udaju za direktora Keringa pristala tek iz trećeg pokušaja zaruka. Pred oltar su otišli na Dan zaljubljenih 2009. godine u Veneciji, gdje je u opernoj kući La Fenice svečanost potrajala dva dana.

VEZANI ČLANCI:

 

Vjenčanju su svjedočili članovi obitelji, uključujući Francuzovu djecu iz prvog braka i kćer jedinicu Valentinu Palomu koju ima sa Salmom, te osobe iz javnog života, glumičine kolege poput Penelope Cruz i njezinog muža Javiera Bardema, Charlize Theron, Woody Harrelson i mnogi drugi.

-  On je nevjerojatan muškarac, prepun samopouzdanja, ali i feminist, koji voli snažne žene, ali i zna kako se brinuti za njih - opisala je jednom prilikom Salma svojeg supruga. Također, priznaje da je na dan izgovaranja sudbonosnog 'da' bila izuzetno nervozna i prestrašena, no uz veliku podršku obitelji sve je prošlo u najboljem redu. 

Podsjetimo, latino-američka glumica slobodne trenutke provodi u društvu najmilijih, a prošlo ljeto je snimljena na jahti u meksičkom Los Cabosu gdje je uživala na odmoru sa suprugom, milijarderom François-Henrijem Pinaultom, i njihovom kćeri Valentinom. Paparazzi su je uhvatili kako uživa u kupanju u plavo-bijelom bikiniju i bez šminke, a pokazala je zavidnu i atraktivnu figuru

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uzneiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije